Hornbach Enschede

Hoornbach is een van de meest prominente bouwmarkten in Enschede, gelegen aan de Kuipersdijk. Het is niet zomaar een bouwmarkt; het is een ware bestemming voor elke doe-het-zelver, professional of hobbyist, die op zoek is naar hoogwaardige bouwmaterialen, gereedschappen en inspiratie voor allerlei projecten. Met zijn indrukwekkende assortiment en uitgebreide faciliteiten heeft Hoornbach zich gevestigd als een onmisbare plek voor mensen die bezig zijn met bouwen, verbouwen of renoveren.

Bekijk hier de officiële website van Hornbach.

Het eerste wat opvalt aan de Hoornbach in Enschede is zijn imposante omvang. Het pand strekt zich uit over een groot terrein en biedt een overvloed aan ruimte voor allerlei producten, van hout en verf tot sanitair en tuinbenodigdheden. De ruime parkeergelegenheid en de toegankelijke indeling maken het gemakkelijk voor klanten om alles te vinden wat ze nodig hebben voor hun projecten, zonder gedoe of frustratie.

Adres Hornbach Enschede

Zuiderval 175

7543 EZ

Enschede

Openingstijden Hornbach Enschede

Maandag: 07:00 – 21:00

Dinsdag: 07:00 – 21:00

Woensdag: 07:00 – 21:00

Donderdag: 07:00 – 21:00

Vrijdag: 07:00 – 21:00

Zaterdag: 08:00 – 18:00

Zondag: 12:00 – 17:0

Assortiment en producten

Hoornbach in Enschede biedt een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige producten voor elke denkbare klus of project. Van bouwmaterialen zoals hout, cement en isolatie tot gereedschappen, verf en decoratieve elementen, de winkel heeft alles wat nodig is om elke klus te klaren. Of je nu een doorgewinterde professional bent op zoek naar gespecialiseerde apparatuur of een enthousiaste doe-het-zelver die inspiratie opdoet voor een weekendproject, Hoornbach biedt kwaliteit en diversiteit in zijn productaanbod. Met gerenommeerde merken en betaalbare opties, is er voor elk budget en elke behoefte een passende oplossing te vinden.

Contact

Heb je vragen over een product of heb je advies nodig voor een specifiek project? Neem dan gerust contact op met Hornbach Enschede. Het vriendelijke personeel staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van deskundig advies.

Telefoonnummer: 053 702 0000

Klantenservice

De klantenservice van Hoornbach in Enschede staat bekend om zijn vriendelijkheid, deskundigheid en behulpzaamheid. Of je nu een ervaren klusser bent of net begint aan je eerste project, het personeel staat altijd klaar om te helpen. Van het beantwoorden van vragen over producten tot het bieden van advies over de beste aanpak voor een specifiek project, de medewerkers van Hoornbach zijn toegewijd aan het bieden van uitstekende service. Ze nemen de tijd om naar de wensen en behoeften van de klant te luisteren en bieden oplossingen op maat, waardoor elke klant zich gehoord en gewaardeerd voelt. Met een glimlach en een can-do houding zorgen ze ervoor dat elke klant met vertrouwen en tevredenheid de winkel verlaat.

Hornbach Enschede vestiging

Wat deze Hoornbach-vestiging echt uniek maakt, is de nadruk op inspiratie en creativiteit. Het is niet alleen een winkel waar je materialen kunt kopen, maar ook een plek waar je ideeën kunt opdoen en je verbeelding kunt laten spreken. De verschillende afdelingen zijn zorgvuldig ontworpen om klanten te helpen bij het visualiseren van hun projecten en het vinden van de juiste producten en oplossingen. Of je nu een nieuwe keuken wilt bouwen, een badkamer wilt renoveren of je tuin wilt opknappen, de Hoornbach in Enschede biedt alle benodigdheden en meer.

Bovendien is de Hoornbach niet alleen gericht op ervaren klussers, maar verwelkomt het ook beginners en hobbyisten met open armen. Het personeel staat altijd klaar om advies te geven, vragen te beantwoorden en te helpen bij het vinden van de juiste producten en technieken. Er worden regelmatig workshops en demonstraties georganiseerd om mensen te helpen hun vaardigheden te verbeteren en nieuwe technieken te leren. Hierdoor voelen klanten zich niet alleen ondersteund, maar ook aangemoedigd om hun eigen projecten aan te pakken en hun creativiteit te uiten.