Intratuin Enschede

Intratuin Enschede, een oase van groen in het hart van de stad, verwelkomt bezoekers met zijn weelderige planten, kleurrijke bloemen en een scala aan tuinbenodigdheden. Gelegen aan de rand van de stad, biedt deze vestiging van Intratuin niet alleen een uitgebreid assortiment aan tuinartikelen, maar ook een inspirerende omgeving waar klanten kunnen ontspannen en zich laten inspireren door de schoonheid van de natuur.

Bekijk hier de website van Intratuin Enschede.

Adres Intratuin Enschede

Achterhofweg 22

7545 PB

Enschede

Openingstijden Intratuin Enschede

Maandag: 09:30 - 17:30

Dinsdag: 09:30 - 17:30

Woensdag: 09:30 - 17:30

Donderdag: 09:30 - 17:30

Vrijdag: 09:30 - 21:00

Zaterdag: 08:00 - 17:30

Zondag: 12:00 - 17:00

De Intratuin in Enschede bezoeken

Bij het betreden van Intratuin Enschede worden bezoekers begroet door een overvloed aan kleuren en geuren. De plantenkas, gevuld met een diverse selectie van bloeiende planten, exotische orchideeën en weelderige kamerplanten, biedt een lust voor het oog en een verademing voor de zintuigen. Van tropische palmen tot sierlijke varens, er is voor elk wat wils, ongeacht de ervaring van de tuinier.

Naast het uitgebreide assortiment planten biedt Intratuin Enschede ook een scala aan tuinbenodigdheden en decoratieve items. Van tuingereedschap tot tuinmeubelen, van potgrond tot decoratieve tuinbeelden, de winkel voorziet in de behoeften van zowel beginnende als ervaren tuiniers. Het vriendelijke en deskundige personeel staat altijd klaar om advies te geven en vragen te beantwoorden, waardoor klanten met vertrouwen hun tuinprojecten kunnen aanpakken.

Wat Intratuin Enschede echt uniek maakt, is de sfeer van inspiratie en creativiteit die in de hele winkel te vinden is. Het tuincentrum fungeert als een bron van ideeën voor tuinontwerp en decoratie. Inspirerende displays tonen creatieve manieren om planten te combineren, terrassen in te richten en tuinen tot leven te brengen met kleurrijke accenten. Klanten worden aangemoedigd om rond te dwalen, nieuwe ideeën op te doen en hun eigen stijl te ontdekken.

Het café van Enschede

Naast het winkelgedeelte biedt Intratuin Enschede ook diverse extra faciliteiten om het bezoek van klanten zo aangenaam mogelijk te maken. Het tuincafé nodigt uit tot een ontspannen pauze met een kopje koffie of thee en een smakelijk gebakje, omringd door groen en bloemen. Kinderen kunnen zich vermaken in de speelhoek, terwijl ouders rustig winkelen.

Intratuin Enschede is niet alleen een winkel, maar een bestemming op zich, waar liefhebbers van tuinieren en natuurliefhebbers samenkomen om te genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft. Met zijn uitgebreide assortiment, deskundig personeel en inspirerende sfeer blijft Intratuin Enschede een favoriete bestemming voor iedereen die zijn huis en tuin wil verfraaien met de pracht van de natuur.