GAMMA Enschede

Gamma in Enschede is een plek die doordrenkt is van dynamiek, kleur en creativiteit. Gelegen te midden van de levendige stad, staat deze vestiging als een toevluchtsoord voor doe-het-zelvers, creatievelingen en huisverbeteraars. Vanaf het moment dat je door de deuren stapt, word je verwelkomd door een wereld van mogelijkheden en inspiratie. De geur van vers hout en verf hangt in de lucht, en de gangpaden zijn gevuld met een uitgebreid assortiment aan bouwmaterialen, gereedschappen en decoratieve artikelen. Of je nu een ervaren klusser bent of een nieuwkomer in de wereld van doe-het-zelf, bij Gamma vind je alles wat je nodig hebt om je projecten tot leven te brengen.

Bekijk hier de website van GAMMA Enschede.

Adres GAMMA Enschede

Slijpsteen 30

7513 JA

Enschede

Openingstijden GAMMA Enschede

Maandag: 09:00 - 21:00

Dinsdag: 09:00 - 21:00

Woensdag: 09:00 - 21:00

Donderdag: 9:00 - 11:00

Vrijdag: 09:00 - 21:00

Zaterdag: 09:00 - 18:00

Zondag: 12:00 - 17:00

Producten GAMMA Enschede

Het hart van Gamma in Enschede is de winkelvloer, waar elke plank, elke schroef en elke verfkleur een verhaal vertelt. Hier wandel je langs rijen van planken en schappen, elk gevuld met producten die zijn ontworpen om je huis te transformeren. Van elektrisch gereedschap tot sanitair, van verlichting tot tuinbenodigdheden, Gamma heeft het allemaal.

Maar Gamma is meer dan alleen een winkel; het is een gemeenschap. Het personeel, deskundig en behulpzaam, staat altijd klaar om advies te geven en vragen te beantwoorden. Of je nu advies nodig hebt over welke verf het beste past bij je woonkamer, of hoe je een plank correct monteert, het team van Gamma staat paraat om te helpen. Hun passie voor doe-het-zelf straalt door in elk gesprek en elke interactie.

Naast de winkel biedt Gamma in Enschede ook verschillende workshops en evenementen aan, waar klanten hun vaardigheden kunnen verbeteren en nieuwe technieken kunnen leren. Of je nu geïnteresseerd bent in het leggen van laminaatvloeren of het bouwen van een vogelhuisje, er is altijd wel iets te ontdekken en te leren bij Gamma.

Klantenservice GAMMA

De klantenservice bij Gamma in Enschede staat centraal en is van onschatbare waarde voor de klanten. Of je nu een vraag hebt over een product, hulp nodig hebt bij het vinden van de juiste materialen, of advies zoekt over een specifiek project, het team van Gamma staat altijd klaar om te helpen. Met een vriendelijke glimlach en een schat aan kennis, streven zij ernaar om elke klant een persoonlijke en bevredigende ervaring te bieden. Of je nu een doorgewinterde klusser bent of voor het eerst een hamer vasthoudt, bij Gamma in Enschede ben je in goede handen.